Een professioneel webinar is een tool die u tijd en geld bespaart en/of inkomsten genereert.
Met een goede webinar strategie wordt een webinar een investering met hoog rendement.

~ Sandra De Milliano

 

In een professioneel webinar krijgt u van uw deelnemers gemiddeld 56 minuten onverdeelde aandacht. Geen enkel ander online medium slaagt hierin. En dat heeft alles te maken met de interactiviteit die een webinar kan bevatten.

webinar studio

Waarom u een webinar beter professioneel organiseert ?
  • Gebruik van goede camera’s en geluidsapparatuur. Het is een uitstekende methode om meerdere sprekers en/of communicatieboodschappen van een professionele uitstraling te voorzien.
  • Professionele webinars bieden veel mogelijkheden m.b.t. branding. Het logo en de huisstijl van het bedrijf is op meer plekken zichtbaar.
  • Het webinar werkt op alle browsers, platforms en mobiele apparatuur. Kijkers hoeven geen software te downloaden.
  • De presentatie is naderhand vanzelf direct en on-demand beschikbaar.
  • De on-demand versie bij een professioneel webinar is doorzoekbaar: op agendapunt, spreker, slide, of woorden gebruikt in de slides.
  • Het professionele webinar vindt plaats onder intensieve begeleiding en support.

WebinarSolutions.be  is een divisie van Dimorf die sterk inzet op de markt van professionele webinars en learning video’s.  We begeleiden onze klanten van idee tot en met een succesvolle uitzending.  We geven cameratraining, scriptcoaching en we adviseren over technologie en de verschillende webinarplatformen.  We bouwen inhouse webinarstudio’s bij klanten en ondersteunen om zelfstandig aan de slag te gaan.