Bedrijfsfilm laten maken? Dimorf video & multimedia is een sterke partner voor de realisatie van uw corporate films.

bedrijfsfilm, reclamespot, promotiefilm, productfilm, congresfilm, overheidsfilm, streaming, webcast, webinar, online marketing campagne, viral, veiligheidsfilm, documentaire en televisiereportages, social media film, digitale animatie, whiteboardanimatie, audiovisuele ondersteuning bij evenementen… het is maar een greep van wat we doen.

Met meer dan 1500 producties en 20 jaar ervaring zijn we een betrouwbare referentie op het gebied van audiovisuele communicatie voor elk budget.
Dankzij onze televisieachtergrond garanderen wij originele invalshoeken, professionele scripts en prijs-winnende ideeën.
Dimorf biedt een meerwaarde vanaf de start. Een ervaren scenarist / regisseur weet als geen ander uw communicatiebehoeftes te vatten, en desgewenst aan te vullen met leuke ideeën en een beklijvend scenario.
Door regelmatige brainstormsessies en het enthousiasme van onze hele ploeg realiseren we creatieve bedrijfsfilms, vol frisse en innovatieve ideeën.
Onze professionele montagestudio in Sint-Niklaas is uitgerust met software voor High Definition montage, ondertiteling, animatie, grafisch werk, audiobewerking en apparatuur voor standaard of Blu-ray DVD-authoring en -duplicatie.
Al onze medewerkers zijn multifunctioneel opgeleid waardoor we vaak bepaalde jobs kunnen combineren.
Dit betrekt ons nauwer bij het project en werkt kostenbesparend.
Door onze efficiënte en professionele aanpak, kunnen we een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden.